top of page

Intern / Working Student

Få en inblick i både investeringsvärlden och hur det är att bygga bolag – på riktigt! Vi är en kombination av investerare och entreprenörer. ​ Helst kallar vi oss bolagsbyggare. Vi är investerade i det vi gör – monetärt och med hjärtat – och vi är väldigt operativa där det behövs. Bygga bolag är det vi älskar att göra och det vi är bra på.​

Vi söker kontinuerligt drivna studenter som under en begränsad tid på heltid vill bli en del av Indequity-teamet.

​Vi är visionära och strategiska, men samtidigt väldigt involverade i bolagsbygget. Vi hanterar egentligen hela kedjan – alltifrån att identifiera ett spännande case och utvärdera det caset genom att förstå marknaden och dess dynamik, till att resa kapital för att sedan göra förvärvsresan och bygga den blivande koncernen. I bolagsbygget tar vi i allt som behövs – säljledning, rapportering, strategiska vägval, expansion, förändringsledning…. You name it. Med den samlade erfarenhet vi besitter så har vi förmågan att täcka upp inom de absolut flesta områdena. Indequity är inte ett traditionellt investeringsbolag för vi är mycket närmare verksamheten och affären. Precis där vi vill vara.

Vi söker dig med höga ambitioner som är nyfiken på investeringsvärlden. Hos oss får du chansen att arbeta med marknadsanalyser, investeringscase samt stötta i projekt som vi driver för våra bolag – i tätt samarbete med våra medarbetare. ​Vi som arbetar på Indequity har gedigen erfarenhet från ledande konsultföretag samt omfattande VD- och linjechefserfarenhet från framgångsrika internationella bolag. Det gör oss övertygade om att vi kan identifiera och utveckla företag genom ett engagerat ägande med fokus på hållbar lönsamhet.

​Den ideala kandidaten möter flera av följande kriterier:

  • Master-student vid ett ledande universitet

  • Ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och investeringar

  • Strukturerad och analytisk med ett affärsmässigt tänk

  • Kan enkelt hantera att förutsättningar förändras och att uppgifterna varierar

  • Hög social kompetens – kan nå ut till målgrupper på strategisk nivå likväl som ute hos målbolag ”där det händer”

  • Prestigelös och beredd att hugga i där det behövs

 

​Din ansökan (CV+personligt brev) skickar du till intern@indequity.se, vi utvärderar löpande ansökningar.

bottom of page